Valutor:

Dragon Butiken Män Dragon PXV Spegelglas Goggles Helglas dGJVmMnP

  • 954 antal i lager

s.kr323  s.kr86
Spara: 74% mindre

Qty:

Black / Lumalens Blue Ionized / Lumalens Amber

PXV är den senaste modellen i Dragon's kollektion och är en nyhet för säsongen. PXV har en torisk Panotech lins med en unik kurvatur som ger ett bredare synfält, du kan se hela 220 grader med dessa skidglasögonen. Förmågan att se mer av din omgivning är viktig för att kunna prestera och PXV sätter en ny standard och den ramlösa designen ger ett otroligt coolt utseende. På ovansidan sitter en hållbar, armerad ventilering som tillsammans med den nya, 200% starkare anti-imm beläggningen förhindrar att fukt bildas på insidan av linsen. Bågen har tre lager med skumgummi på insidan där det innersta är allergivänlig microfleece. Huvudremmen har en silikonbeläggning på insidan som gör att solglasögonen sitter säkert på hjälmen.

Lumalens är en färg optimerad linsteknologi som ger ultra HD-optik över hela spektrumet för ljusförhållanden, den är konstruerad för att optimera och förbättra sikten i alla miljöer. Dragon's exklusiva Lumalens teknologi ger förbättrad färgintensitet, ökad kontrast och exakt djupseende. Genom att filtrera bort vitt och grått ljus som är typiskt för imma och bländningar, samtidigt som rött, grönt och blått ljus släpps igenom, förstärks klarheten och kontrasterna. Lumalens har lyckats sätta en ny standard för linsprestanda.

PXV är i storlek large och en extra lins ingår. Skidglasögonen är UV400-skyddande och levereras med två års garanti från tillverkaren.

Färgkod: 003
Färg: Svart
Glasfärg: Lumalens Blue Ionized / Lumalens Amber
Glaskategori: 3 / 2
Glastyp: Spegelglas
Ljusgenomsläpp: 15 % (soligt/starkt ljus) / 35 % (molnigt/medium ljus)
Märke:Dragon
Material:plastic
Bågform:Helglas
Skalmar:0 mm
Näsbrygga:30 mm
Glas:65 mm


Relaterade Produkter

 
RSS produkt Feed :: Dragon Butiken Män Dragon PXV Spegelglas Goggles Helglas dGJVmMnP Copyright © 2019 http://www.blickfilmfestival.se/