Valutor:

Von Zipper Handla Män Von Zipper Feenom NLS Spegelglas Goggles Helglas haNSY0Pv

  • 524 antal i lager

s.kr397  s.kr150
Spara: 62% mindre

Qty:

Vi introducerar nya Von Zipper Feenom NLS. Dessa läckra goggles har fått sin inspiration från klassiska Fenom. Dessa goggles öppnar upp din vidvinkelsyn och du får dessutom fantastisk sikt nedåt. Med det stora sfäriska polykarbonatglaset får du även bästa möjliga hållbarhet och slagskydd.

Imma är även ett minne blott och dessa goggles levereras med Forward Venting - som skapar en jämn luftgenomströmning. En behandling med Barricade Anti-Fog förhindrar dessutom att fukt får fäste på glaset samtidigt som den dubbla glaskonstruktionen förhindrar att varm och kall luft möts så att kondens inte bildas.

Med Feenom NLS får du dessutom garanterad komfort. Dessa goggles har ett mjukt fleece-foder med ett trippelt lager av skumgummi som håller fukt borta och bevarar värmen.

Vi förstår även hur viktig passformen är! Dessa goggles är speciallt anpassade för att passa storlek Medium/Large. Med de nya remfästena har det dessutom aldrig varit enklare att bära goggles ihop med de flesta hjälmar.

Bågen är designad av thermo-polyurethan och är superhållbar och flexibel  - även i låga temperaturer. Du kan även anpassa den justerbara remmen för en skräddarsydd passform. Skidglasögonen är UV400-skyddande och levereras med två års garanti från tillverkaren.

Glaskategori: 2
Glastyp: Spegelglas
Märke:Von Zipper
Material:plastic
Bågform:Helglas
Skalmar:0 mm
Näsbrygga:30 mm
Glas:105 mm


Relaterade Produkter

 
RSS produkt Feed :: Von Zipper Handla Män Von Zipper Feenom NLS Spegelglas Goggles Helglas haNSY0Pv Copyright © 2019 http://www.blickfilmfestival.se/